SBS Hospitality Consulting & Management este o companie românească, tânară şi dinamică, înfiinţată în 2005, care oferă consultanţă în management şi servicii de investiţii financiare pentru domeniul ospitalităţii. SBS Hospitality Consulting & Management oferă consultanţă şi soluţii pentru toate aspectele unui proiect din industria ospitalităţii, de la faza incipintă a proiectului până la deschiderea hotelului. În plus, datorită experienţei echipei de asociaţi,SBS Hospitality Consulting & Management poate oferi consultanţă în management şi servicii de investiţii financiare pentru alte domenii.

SBS Hospitality Consulting & Management a reuşit să integreze o echipă de profesionişti dinamici şi cu experienţă, nu numai in domeniul managementului, ci şi in finanţe, management tehnic, marketing şi vânzări, care este capabilă de a furniza servicii complete. Echipa noastră vă stă la dispoziţie pentru orice tip de proiect în domeniul hotelier, financiar şi tehnic:


Bogdan Şendrea, Managing Director

Este absolvent al academiei de studii economice, secţia Turism. Şi-a completat educaţia cu o serie de cursuri în cadrul Accor Academy, a urmat Netherlands Cooperation Program, program axat pe marketing în domeniul turismului, şi cursuri de formare în cadrul „The Golden Tulip Enterprise” din Olanda. Deţine, de asemena, un brevet de Manager turism, eliberat de Ministerul turismului din România.

Bogdan Şendrea are peste 20 de ani de experienţă în industria ospitalităţii, de la execuţie la middle şi top management. El a ocupat postul de General Manager în hoteluri de patru stele precum: New Montana Hotel din Sinaia, Fantasy Beach Hotel din staţiunea Mamaia, hotelurile Class si Golden Tulip Times din Bucureşti.
Domnul Bogdan Şendrea este un profesionist cu experienţă în pre-deschiderea, deschiderea şi operarea unui hotel de diferite mărimi, de la 50 până la 320 de camere, dotat cu toate facilităţile: restaurant şi bar, centru de conferinţe şi SPA.


ECHIPA DE ASOCIATI

Mihai ENUICA, Senior Associate Corporate finance and investment
Domnul Enuica este masterand al Facultăţii de mecanică din cadrul Universităţii politehnice din Bucureşti, deţine un MBA la Canadian MBA Program şi a participat la diferite programe de training în finanţe şi evaluare financiară.
Experienţa domnului Enuica în domeniul finanţelor a fost acumulată în companii precum Raiffeisen Financial Advisers SA, Central Europe Trust Ltd., Romanian-American Enterprise Fund / Enterprise Capital companies, AZ Capital Advisers SRL şi EggertCapital SRL.
Domnul Enuica a strâns experienţă şi din activitate sa de consultant guvernamental pentru instituţii financiare de renume. El a fost în comisiile de privatizare a două companii din industria electrotehnică - Electrica Oltenia şi Moldova, sub egida Bank of America, a contribuit la privatizarea Casei de economii şi consemnaţiuni – CEC, sub egida JP Morgan, a participat la tentativele de privatizare a trei companii din industria electrotehnică (Muntenia Nord, Transilvania Sud şi Transilvania Nord), sub egida NM Rothschild. Domnul Enuica a fost consultant al unor bănci de investiţii de renume internaţional pentru proiecte precum: tratativele pentru achiziţia BCR de către Banca Intensa, a făcut parte din echipa băncii Morgan Stanley, a luat parte la tratativele de achiziţie a Electrica Muntenia de către RWE Energy, dar şi la alte proiecte de consultanţă financiară.
Domnul Enuica a mai făcut parte din echipa de consultanţă a Agenţiei de privatizare din Serbia pentru diferite programe de privatizare din Serbia şi Muntenegru.
De asemena, a fost implicat în proiecte private din diverse domenii precum: industria IT, industria hotelieră, domeniul construcţiilor, industria agro-alimentară, transporturi, industria chimică şi farmaceutică, industria lemnului, etc.


Mihai RAJNITA, Senior Associate, Operations and HACCP Expert
Domnul Rajnita aduce echipei o experienţă de peste 35 de ani în domeniul hotelier, experienţă care cuprinde atât poziţii de execuţie cât şi de top management în cadrul unor hoteluri de patru stele precum: Hotel Nord (în prezent Ibis Gara de nord), Hotel Bucureşti (în prezent Radisson SAS) şi Hotel Flora (în prezent Crowne Plaza Flora Hotel). În prezent el este Secretar general al Federaţiei industriei hoteliere din România, da şi membru al Autorităţii Naţionale pentru Turism - Direcţia Generală de Autorizare. În calitate de consultant individual, domnul Rajnita s-a ocupat de diverse proiecte HACCP pentru companii din domeniul HoReCa.
Domnul Rajnita a absolvit Şcoala de management hotelier în Bucureşti, apoi a urmat diverse cursuri de management strategic şi cursuri PHARE EU. Deţine brevet de Hotel Manager eliberat de Ministerul Turismului, este Negociator acreditat de către CIPE-USAID, consultant şi trainer autorizat HACCP de către Johnson Diversey Consulting UK.
Domnul Rajnita este profesor invitat al Facultăţii de turism din cadrul Academiei de studii economice, al Univestităţii româno – americane şi al Centrului naţional de învaţământ turistic din Bucureşti.